Dollarin kurssi ($, lyhenne USD) suhteessa Euroon yhden vuorokauden ajalta oheisessa kuvaajassa. Voit myös käyttää valuuttalaskinta tai valuuttalaskuria laskeaksesi suoran vaihdantakurssin Eurosta tai muusta valuutasta dollariin. Dollarin kurssi on myös helppo vaihtaa euroiksi laskukaavalla: dollareiden määrä (esim. 100$) jaettuna dollarin kurssilla (esim. 1,3) = 76,923076 € euroa.

Yhdysvaltain dollari valuuttayksikkönä on myös käytössä useassa muussakin maassa kuin Yhdysvalloissa, joko virallisena valuuttana tai paikallisen valuutan ohessa. Myös useat maat ovat sitoneet maansa valuutan dollarin kurssiin. Näitä maita ovat esimerkiksi: Aruba, Bahrain, Kuuba, HongKong, Libanon, Malediivit, Panama, Oman, Quatar, Saudi-Arabia, Venezuela ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Dollari jaetaan sataan senttiin (cent), kymmentä senttiä kutsutaan sanalla ”dime”, 25 senttiä kutsutaan ”neljännesosaksi” (quarter). Käytössä olevat setelit ovat arvoa: 1$, 2$, 5$, 10$, 20$, 50$ ja 100$. Kolikoita on useita eri arvoja (sentti): 1, 5, 10, 25 ja 50 sentin arvoiset. Myös 1 dollarin kolikot ovat käytössä. Dollarin kurssi voi vaihdella esimerkiksi maailman poliittisen tilanteen, öljybarrelin hinnan tai Yhdysvaltojen taloudellisen tilanteen johdosta.

$100.00 (US) = EUR

$100.00 (US) = $ GBP

$100.00 (US) = $ CAD

Dollarin kurssi suhteessa euroon, puntaan ja australian dollariin!
Päivittyvät kurssit tarjoaa, Currency data courtesy coinmill.com

Alla taulukko, joka kuvaa euron arvon kehitystä suhteessa dollariin viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Arvot ovat euron vuosittaisia keskiarvoja dollarin valuuttakurssiin.